ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Τεχνική Εταιρία ΜΑΡΙΝΗΣ ξεκινά τη δυναμική πορεία της στον κλάδο της κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων το 1987. Εμπνευστής και ιδρυτής, ο Παναγιώτης Μαρίνης, με μακρόχρονη εμπειρία στις δραστηριότητες διαχείρισης υγρών καυσίμων, κατέχοντας επί σειρά ετών θέσεις ευθύνης σε κορυφαίες εταιρείες πετρελαιοειδών.

Σήμερα, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, η ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. έχει καθιερωθεί ως μία από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα της κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Ελλάδα.

EKO, BP, AVIN, SHELL, ETEKA. Μέχρι σήμερα, έχουμε αναλάβει έργα των μεγαλύτερων εταιρειών πετρελαιοειδών στην Ελλάδα. Έχουμε κατασκευάσει, ανακατασκευάσει, ανακαινίσει και συντηρήσει πάνω από 3.000 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα.

Παρέχουμε στους πελάτες μας Ολοκληρωμένες Κατασκευαστικές Προτάσεις, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη τεχνικών, οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων και εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και πρατηρίων υγρών καυσίμων, ενώ παράλληλα έχουμε επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων μας και σε επαγγελματικούς χώρους και εμπορικά καταστήματα.

Η Εταιρία διαθέτει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015, στο οποίο έχουμε εναρμονίσει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις της Νομοθεσίας που σχετίζονται με την Ασφάλεια στους χώρους εργασίας και τα εργοτάξια.

Με την ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε, την κορυφαία ποιότητα και τα υψηλά standards που χαρακτηρίζουν τα έργα μας, τις καινοτομικές προτάσεις μας, τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας, μπορούμε να καλύψουμε και την πιο απαιτητική ανάγκη στον κλάδο των κατασκευών.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέα τεχνική και τεχνολογική εξέλιξη, ενώ η δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση αποτελεί το επιστέγασμα της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στην ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. επίκεντρο είναι ο πελάτης μας. Εσείς.

Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε τεχνική ανάγκη σας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1987 – Ο Παναγιώτης Μαρίνης ιδρύει την Τεχνική Εταιρία ΜΑΡΙΝΗΣ ΕΠΕ, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής. Τα πρώτα βήματα της Εταιρείας είναι στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

1989 – Χάρη στην τεχνογνωσία και συνέπεια του ιδρυτή της, η Εταιρεία κάνει δυναμική είσοδο στον κλάδο κατασκευής / ανακατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων.

1996 – Η Εταιρεία έχει μπει σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης. Για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις, προχωρά σε περαιτέρω ενίσχυση τόσο του ανθρώπινου δυναμικού, όσο και της υλικοτεχνικής υποδομής της.

1999 – Η Εταιρεία υιοθετεί και εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001, διασφαλίζοντας την ανώτερη ποιότητα και ύψιστη ασφάλεια των έργων που αναλαμβάνει.

2006 – Ο κύκλος εργασιών διευρύνεται συνεχώς. Η Εταιρεία αλλάζει νομική μορφή από Μονοπρόσωπη ΕΠΕ σε Α.Ε., Ανώνυμη Τεχνική Κατασκευαστική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία.

2009 – Ο ιδρυτής και εμπνευστής της Εταιρείας, Παναγιώτης Μαρίνης, φεύγει από τη ζωή. Τα ηνία της Εταιρείας αναλαμβάνει πλέον η δεύτερη γενιά της οικογένειας Μαρίνη.

2015 – Η Εταιρεία μετακομίζει σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις 1.500 τετραγωνικών μέτρων στον Πειραιά, όπου στεγάζονται πλέον τα γραφεία και οι αποθήκες υλικών και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Η αναπτυξιακή πορεία της ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. συνεχίζεται δυναμικά.

Είμαστε σταθεροί στους στόχους μας και πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε νέα πρόκληση που μας επιφυλάσσει το μέλλον.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

>

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΣΤΕ

σε νέους τομείς της σύγχρονης κατασκευής, σε επαγγελματικούς χώρους πολύ ειδικών και υψηλών απαιτήσεων

>

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, με την ανάπτυξη αυτόνομου τμήματος μελετητικού – αδειολογικού

>

ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ

ανώτερη ποιότητα στις κατασκευές μας, θέτοντας υψηλά standards και επιτυγχάνοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προβλέπονται από την ισχύουσα Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία και τις απαιτήσεις των Κρατικών Αρχών

>

ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

κάθε ανάγκη και ειδική απαίτηση των πελατών μας, καλύπτοντας ταυτόχρονα επιτυχώς και τις ανάγκες όλων των άλλων ενδιαφερομένων μερών (εργαζομένων, διοίκησης, προμηθευτών, κοινωνικού περιβάλλοντος)

>

ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ

μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας

>

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ

ανανεώνοντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία

>

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ

άμεση παράδοση των έργων που αναλαμβάνουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό

>

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ

ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, μηδενίζοντας το ποσοστό των εργατικών ατυχημάτων

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Πράσινη Ανάπτυξη

Στην ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε., η προστασία του Περιβάλλοντος αποτελεί για εμάς ύψιστη αξία. Αντιλαμβανόμαστε το φυσικό περιβάλλον ως σημαντικό κεφάλαιο και θεμελιώδη συνθήκη για την ανθρώπινη πρόοδο, ανάπτυξη και παραγωγικότητα. Πιστεύουμε ακράδαντα πως η επιδίωξη της οικονομικής μεγέθυνσης πρέπει να γίνεται με έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο και με αυξημένο το αίσθημα της υπευθυνότητας και του σεβασμού.

Στο πλαίσιο εφαρμογής της Πράσινης Πολιτικής της εταιρείας, έχουμε υιοθετήσει “καθαρότερες” διαδικασίες και δράσεις:

Εργοτάξια:

- Τα όποια απόβλητα και κυρίως τα επικίνδυνα, όπως είναι τα υπολείμματα υδρογονανθράκων και ορυκτελαίων, που προκύπτουν τόσο από τις εργασίες στα πρατήρια όσο και από τον καθαρισμό αντλιών και άτμιση / καθαρισμό δεξαμενών, διατίθενται σε εγκεκριμένους και αδειοδοτημένους υπεργολάβους για ασφαλή διάθεση / ανακύκλωση.

- Οι παλαιές ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές των πρατηρίων διατίθενται προς ανακύκλωση.

- Τα απόβλητα δομικών υλικών, όπως πλακάκια, είδη υγιεινής, απορρίμματα ηλεκτρολογικού υλικού, κλπ, διατίθενται σε αδειοδοτημένους υπεργολάβους για την περαιτέρω ασφαλή για το περιβάλλον διαχείρισή τους.

Εταιρικές Εγκαταστάσεις:

- Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, εφαρμόζουμε πρόγραμμα ανακύκλωσης υλικών και εξοικονόμησης φυσικών πόρων (ενέργειας και νερού). Γίνεται συλλογή χαρτιού, μπαταριών και μελανωτών (cartridges), και διάθεσή τους προς ανακύκλωση.

- Κάθε χρόνο διεξάγουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια με στόχο την ευαισθητοποίηση του προσωπικού στα θέματα ανακύκλωσης και εξοικονόμησης φυσικών πόρων.

- Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας και Υγείας της Εργασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου OHSAS 18001, ως συμπληρωματικό του υπάρχοντος Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001, που εφαρμόζουμε ήδη από το 1999.

Απόλυτη Ασφάλεια

Στην ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε., η ασφάλεια και η πρόληψη των ατυχημάτων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Εγγυόμαστε ότι όλες οι τεχνικές εργασίες πραγματοποιούνται σε συνθήκες Ασφάλειας και Υγιεινής, τόσο για το προσωπικό μας, όσο και για τα πρόσωπα που είναι δυνατόν να επηρεαστούν από τις εργασίες αυτές.

Η Πολιτική Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας που εφαρμόζουμε ανανεώνεται ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία και τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας. Κάθε έτος, γίνεται ανασκόπηση της Πολιτικής με σκοπό την περαιτέρω βελτίωσή της.

Οι 8 πυλώνες της Πολιτικής Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας

1. Το Σύστημα Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας (ΣΕΥΑ) κατά ΕΛΟΤ ΕΝ 1801, που έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε.

2. Η πλήρης συμμόρφωση με την Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία περί Ασφάλειας, καθώς και με τις επιπρόσθετες απαιτήσεις του κάθε έργου.

3. Η συνεχής βελτίωση των επιπέδων Υγείας και Ασφάλειας που εφαρμόζουμε κατά την εκτέλεση των εργασιών.

4. Τα εξειδικευμένα σεμινάρια, με θεματολογία πάνω στην εργασιακή ασφάλεια, που παρακολουθούν τόσο οι εργαζόμενοί μας, όσο και οι μηχανικοί και τεχνικοί των πελατών μας.

5. Ο απαραίτητος εξοπλισμός και όλα τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας που παρέχουμε στο προσωπικό μας.

6. Οι μετρήσιμοι στόχοι Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας που θέτουμε ετησίως, την επίτευξη των οποίων παρακολουθούμε και επιβεβαιώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

7. Οι έκτακτες επιθεωρήσεις που διεξάγουμε, για τον εντοπισμό επισφαλών εργασιακών συνθηκών, επεμβαίνοντας διορθωτικά εάν χρειάζεται.

8. Ο Υπεύθυνος Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας, ο οποίος έχει τη συνολική ευθύνη για την εφαρμογή της Πολιτικής Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας σε όλα τα τμήματα της εταιρείας.

Εγγύηση Ποιότητας

Στην ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε., δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα. Ποιότητα σε όλη την αλυσίδα αξίας μας, από την επίτευξη συμφωνίας με τον πελάτη, μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έργα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία διακρίνονται για την τεχνική αρτιότητα και την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους, ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες, απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας.

Η Πολιτική Ποιότητας που εφαρμόζουμε σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την εκτέλεση των εργασιών μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση των αναλαμβανόμενων έργων. Ικανοποιεί δε πλήρως τις απαιτήσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία και τις απαιτήσεις των Κρατικών/Εποπτευουσών Αρχών. Η Πολιτική Ποιότητας τίθεται σε ανασκόπηση ετησίως, ως προς την καταλληλότητα και αποτελεσματικότητά της.

Οι 6 πυλώνες της Πολιτικής Ποιότητας:

  1. To Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας (ΣΔΠ) των τεχνικών εργασιών μας, το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΝ ISO 9001.
  2. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων τεχνικών εργασιών, με παράλληλη προσπάθεια για περαιτέρω μείωση του κόστους.
  3. Οι μετρήσιμοι αντικειμενικοί στόχοι ποιότητας που υιοθετούμε κάθε έτος, τους οποίους παρακολουθούμε και αξιολογούμε ως προς τα αποτελέσματά τους.
  4. Η ενημέρωση, εκπαίδευση και ενθάρρυνση του προσωπικού μας να ακολουθεί τις διαδικασίες και οδηγίες που προκύπτουν από την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.
  5. Οι περιοδικές Εσωτερικές Επιθεωρήσεις, βάσει των οποίων αποφασίζονται τυχόν διορθωτικές ή/και προληπτικές ενέργειες.
  6. Ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας, ο οποίος ελέγχει την εφαρμογή της Πολιτικής Ποιότητας σε όλα τα τμήματα της εταιρείας.

Ανθρώπινη Επικοινωνία

Στην ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε., η εταιρική κουλτούρα μας είναι μία κουλτούρα διαλόγου, διαφανών διαδικασιών και ανοιχτής επικοινωνίας. Στόχος μας είναι η διαμόρφωση και διατήρηση θετικού επικοινωνιακού κλίματος, όπου ενθαρρύνεται η διαπροσωπική επαφή, αλλά και η έκφραση των διαφορετικών απόψεων. Κάθε γνώμη γίνεται σεβαστή. Κάθε άποψη είναι ισότιμη με τις άλλες. Κάθε παράπονο πρέπει να εκφράζεται.

Καλλιεργούμε το ομαδικό πνεύμα και την εποικοδομητική συνεργασία. Πιστεύουμε στη δυναμική της ομάδας και στα εντυπωσιακά αποτελέσματα που αυτή μπορεί να επιτύχει. Ο καθένας μας ξεχωριστά αγωνίζεται για την ομάδα, αλλά και η ομάδα ως σύνολο αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον κάθε έναν από εμάς. Μαζί ξεπερνάμε εμπόδια. Μαζί δίνουμε λύσεις. Μαζί κατακτούμε το μέλλον!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Για εμάς, ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει καταλυτικό ρόλο στην υγιή ανάπτυξη και επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας. Επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιό μας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και επανεκπαίδευσης του προσωπικού μας. Εξασφαλίζουμε ότι οι εργαζόμενοί μας διατηρούν το υψηλό επαγγελματικό τους επίπεδο και παραμένουν στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας.

Η ομάδα μας έμπειρων Μηχανικών και Τεχνικών, με μακρόχρονη εξειδίκευση και σημαντική εμπειρία στο χώρο κατασκευής και ανακαίνισης πρατηρίων υγρών καυσίμων, αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει επιτυχώς ακόμα και τα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από 22 άτομα, μόνιμο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, ενώ μαζί με τους σταθερούς επιστημονικούς συνεργάτες μας, φτάνει συνολικά τα 50 άτομα.

Το έμψυχο δυναμικό της ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. αναλυτικά:

1 Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

1 Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

2 Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τ.Ε.

2 Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί Τ.Ε.

1 Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων

3 Ηλεκτρολόγοι Εργατοτεχνίτες (με άδεια ασκήσεως)

4 Υδραυλικοί Εργατοτεχνίτες (με άδεια ασκήσεως)

4 Οδηγοί Βαρέων Οχημάτων

4 Τεχνίτες Γενικών Καθηκόντων

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. εδρεύει στον Πειραιά, σε εγκαταστάσεις 1.500 τετραγωνικών μέτρων, όπου στεγάζονται τα γραφεία μας και οι αποθήκες υλικών και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Το πλήρες σύστημα μηχανοργάνωσης της Εταιρείας, καθώς και τα εξειδικευμένα λογισμικά προγράμματα μηχανογράφησης που έχουμε εγκαταστήσει, μας εξασφαλίζουν ευελιξία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, τόσο στην οικονομική διαχείριση, την αρχειοθέτηση, και την οργάνωση logistics, όσο και στην τεχνική υποστήριξη των έργων που αναλαμβάνουμε.

Έχουμε στη διάθεσή μας στόλο δέκα οχημάτων (ανοιχτά και κλειστά φορτηγά, σκαπτικά μηχανήματα, γερανοφόρα, οχήματα άτμισης και καθαρισμού δεξαμενών καυσίμων), καθώς και εξειδικευμένα μηχανήματα για την διεκπεραίωση όλου του φάσματος των τεχνικών εργασιών και συλλογές εργαλείων για το τεχνικό προσωπικό. Αναλυτικά:

Μέσα μεταφοράς και εκτέλεσης εργασιών

Όχημα άτμισης

3 Γερανοφόρα οχήματα

2 Καλαθοφόρα οχήματα

4 Κινητά συνεργεία

Μηχανήματα εκσκαφών

Εξειδικευμένος εξοπλισμός

Συσκευές ελέγχου διαρροών

Μετρητές γειώσεων

Χωροβάτες

Μετρητές εκρηκτικού περιβάλλοντος

Όργανο ανίχνευσης υπογείων σωληνώσεων και καλωδιώσεων

Μετρητής γείωσης με καταγραφή